Tlf.: 98 13 14 33

Bitte Kai Rand

Bitte Kai Rand – dansk modedesign

Bitte Kai Rand er et dansk modehus med base i København, der blev etableret i 1981 og har siden haft stor succes. Brandet har en lang og succesrig historie, og de kommer årligt med seks kollektioner. Bitte Kai Rand har modtaget anerkendelse for brugen af grafiske former og unikke snit. Ydermere er de kendt for deres utroligt gode håndværk og lækre materialer af høj kvalitet samt deres fantastiske pasform.

Bitte Kai Rand er dermed et must til enhver modebevidst kvinde. Dansk design har utrolig stor værdi – også herhjemme. Danskere har et utroligt godt øje for design og mode, og dette ses tydeligt i Bitte Kai Rands design.

Bitte Kai Rand hos Maria Gram EFTF.
Maria Gram EFTF. har eksisteret siden 1966, hvor der er solgt modetøj til kvinder i alle år. Vi prioriterer kvalitet, pasform, design og god service højt, og vi er derfor altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde det rette sæt tøj. Om du er på udkig efter tøj til festen eller hverdagen, finder du hos os et stort udvalg af kvindetøj til enhver lejlighed.

Med kvalitet og design i højsædet er det naturligt for os at sælge kvindetøj fra Bitte Kai Rand, da tøjet lever op til alle vores krav. Om du ønsker et klassisk, stilrent eller mere farverigt sæt tøj, finder du hos os med sikkerhed noget, der passer til din smag.

Klassiske silhuetter med et moderne touch
Designet i Bitte Kai Rand består af klassiske silhuetter med et moderne touch, design og snit. Derfor er Bitte Kai Rand det helt rette brand for enhver modebevidst kvinde, der elsker at skabe sin helt egen unikke stil og garderobe. Bitte Kai Rands består af et stort produktsortiment af lækkert modetøj. Brandet står flere gange om året klar med unikt og moderigtig tøj, så du har noget til alle årstider og hvilket som helst vejr.

Bitte Kai Rand er perfekt til hverdag og til forretningsbrug. Om du skal på arbejde eller til fest, så har Bitte Kai Rand noget, som du kan tage på. Samtidigt vil du komme til at fremstå som modebevidst og unik.

“A feeling  to wear” – skab din egen stil
Designfilosofien bag det danske modehus Bitte Kai Rand er “A feeling to wear”. Det handler altså ikke om at fortælle kvinder, hvordan deres stil skal være, men at det derimod er vigtigt, at kvinder kan få lov at danne sin egen helt unikke stil ved at mikse og matche tøjet fra Bitte Kai Rand. Tøjet er lavet med komfort, kvalitet og funktionalitet i højsædet, og dette kan man bestemt også mærke, når man har det på og ser det.

 

Besøg os i vores butik i Aalborg

Hos Maria Gram Eftf. er vi glade for at have dansk design i butikken, og vi står altid klar til at hjælpe og rådgive med, hvilke dele der passer til din stil. Tag derfor en smut forbi vores butik i Aalborg, hvor du finder et stort udvalg af tøj fra Bitte Kai Rand.

De bedste brands

Vi lægger stor vægt på at finde mærker og styles, som ikke forhandles andre steder i byen, ligesom vi altid begrænser antallet af de enkelte styles.

Skriv til os så vi kan hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge ind i butikken.

98 13 14 33

Ring til os - så er vi klar

Maria Gram Eftf.
Gravensgade 10
9000 Aalborg,
Denmark