Tlf.: 98 13 14 33

Gerry Weber

Gerry Weber – trendy dametøj
til alle behov

Gerry Weber startede op i 1973 med fremstilling og salg af damebenklæder. Lidt efter lidt udvidede firmaet sin produktion og i dag fremstilles et komplet sortiment inden for dametøj. Gerry Weber er i dag et rigtig populært brand inden for damemode og er kendt for deres internationale designs og tøj i forskellige farver.

Kollektionerne fra Gerry Weber byder på citymode, sporty fritidstøj og businesstøj. Ydermere byder Gerry Weber på nogle elegante kjoler som er ungdommelige med flotte mønstre og moderne snit.

Dametøj fra Gerry Weber i Aalborg
Hos Maria Gram EFTF. prioriterer vi tøjet fra Gerry Weber meget højt, da tøjet er fremstillet i højeste kvalitet og leverer altid på parametre som pris, pasform og design. Derfor har vi i butikken indrettet en Gerry Weber shop, hvor vi samler alt det bedste tøj fra mærket.

Med alt fra bukser, kjoler og jeans fra Gerry Weber skal du ikke bruge lang tid på at finde dit næste outfit hos os. Tøjet fra Gerry weber kommer med en fantastisk pasform og kvaliteten i tøjet er i verdensklasse. Ligegyldigt om du mangler en ny nederdel, bluse, strik, top, jakke eller andet overtøj, finder du et stort udvalg af dametøj fra Gerry Weber i vores

Elegant og komfortabel mode til kvinder
Gerry Weber har en stor kollektion af elegant og komfortabel modetøj til kvinder. Hvad end det er kjoler, blazer, jakker eller bukser, så sikrer Gerry Weber for, at du kommer til at se godt ud på en enkel og komfortabel måde. Tøj fra Gerry Weber er meget stilrent og har et elegant design, der gør, at det passer godt til både arbejde og festtøj. Er man mere til mønstre og mange farver, så har Gerry Weber det hele.

Gerry Weber har farverigt sommerligt tøj, men også tøj til den professionelle businesskvinde. Du kan derfor mixe og matche mellem tøjet fra Gerry Weber, for at finde lige præcis din stil. Derved bliver din stil unik, og du kommer til at fremstå mode- og kvalitetsbevidst.

Eksklusiv feminin stil
Kollektionerne fra Gerry Weber afspejler en feminin stil i al deres damemode. Tøjet er trendy, ser professionelt ud og er lavet af en utrolig høj kvalitet. Hos Maria Gram Eftf. er vi meget stolte af at bære Gerry Weber, og det er klart et af vores mest populære mærker.

Gerry Weber har mange års erfaring inden for modebranchen og ved hvad der er det nyeste inden for damemode. Derfor kan man være sikker på at være med på den nyeste mode med tøjet fra Gerry Weber.

 

De bedste brands

Vi lægger stor vægt på at finde mærker og styles, som ikke forhandles andre steder i byen, ligesom vi altid begrænser antallet af de enkelte styles.

Skriv til os så vi kan hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge ind i butikken.

98 13 14 33

Ring til os - så er vi klar

Maria Gram Eftf.
Gravensgade 10
9000 Aalborg,
Denmark