Tlf.: 98 13 14 33

Max Mara

Max Mara – tøj til den modebevidste

Max Mara er kendt for sit udsøgte håndværk i luksuriøse tekstiler udformet i legant og tidløse designs. Varemærket blev grundlagt i 1951 af designeren Achille Maramotti, og har haft nogle af verdens mest berømte designere ansat. Max Mara er kendt for sine frakker og blide skulpturele skræddersyninger og huset producere smukke udskårne wrap coats, cashmere trøjer og feminine kjoler i en sofistikeret farvepalet.

Max Mara er til dig der gerne vil fremstå modebevidst. Tøjet er fremstillet af de bedste tekstiler og med det nyeste design inden for modebranchen. Max Mara har i mange år været i spidsen af modebranchen og er pionere inden for design og kvalitet.

Designertøj af højeste kvalitet
Max Mara egner sig til til dem der gerne vil fremstå modebevidste. Tøjet er perfekt til arbejde og især store begivenheder, hvor du kommer til at udstråle at du sætter pris på lækkert design og god kvalitet. Max Mara tilbyder nogle utrolig flotte jakker, buksedragter og kjoler. Med deres mærke og brand er man sikret tøj af højeste kvalitet og design.

Dette er et helt unikt brand, der vender hoveder. Max Maras design og kvalitet er ikke noget man ser mange steder. Derfor er vi utroligt stolte af at have dette brand i vores butik. Når du køber tøj fra Max Mara, er du også sikret at det ikke er noget andre har, og kommer derfor til at fremstå helt unik og modebevidst.

Dametøj fra Max Mara i Aalborg
Hos Maria Gram EFTF. har vi siden 1966 leveret kvalitetstøj til modebevidste kvinder i Aalborg. Derfor er det en selvfølge, at vi udbyder dametøj fra Max Mara, da mærket lever op til alle vores krav om kvalitet. Med fokus på en god pasform, stilrent design og høj kvalitet kan du ikke gå galt i byen med tøj fra Max Mara. Om du ønsker tøj til hverdagsbrug eller til festen, så finder du et stort sortiment af forskelligt dametøj fra Max Mara hos Maria Gram EFTF. i Aalborg.

Italiensk design der egner sig til det danske vejr
Jakker og accessories fra Max Mara er i flot design og god kvalitet og egner sig utrolig godt til det danske vejr. Det er til dig, der gerne vil se godt ud, selv om det er koldt udenfor. Brandet har nogle dejlig varme jakker og fantastisk flotte tørklæder, der holder dig varm og behagelig om vinteren og efteråret. Ydermere har Max Mara flotte kjoler og buksedragter der er luftige og perfekte til dage, hvor solen skinner.

 

Besøg os i vores butik i Aalborg

Vil du vide mere om Max Mara og hvilken kollektion vi har lige nu, så kom forbi vores butik, hvor du kan prøve noget af det lækre tøj fra mærket. Vi står altid klar til at rådgive dig, og vi giver gerne vores besyv med, hvis du er i tvivl.

De bedste brands

Vi lægger stor vægt på at finde mærker og styles, som ikke forhandles andre steder i byen, ligesom vi altid begrænser antallet af de enkelte styles.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv til os så vi kan hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge ind i butikken.

98 13 14 33

Ring til os - så er vi klar

Maria Gram Eftf.
Gravensgade 10
9000 Aalborg,
Denmark