Tlf.: 98 13 14 33

Overtøj

Overtøj til kvinder i Aalborg

Hos Maria Gram EFTF. har vi året rundt overtøj i flotte designs, der egner sig perfekt til den pågældende årstid. Om du er på udkig efter en jakke eller en frakke til vinter eller sommer, så har vi året rundt et stort udvalg. I vores overtøjsafdeling finder du smart og anderledes overtøj til enhver lejlighed.

Vi ser det som en vigtigt opgave at være specialister inden for overtøj, hvilket betyder, at vi ikke går på kompromis hverken på design, pasform eller service. Du finder overtøj i forskellige materialer som uld, dun, thermofleece, goretex, thinsulate og bomuld m.m.

Overtøj er en af de vigtigste dele i din garderobe, og det er derfor også vigtigt at vælge noget, du synes er pænt og behageligt. Da det danske vejr er meget omskifteligt, kan det være nødvendigt at have én eller flere jakker alt efter vejr og årstid.

Overtøj der dækker dine behov
Kun du ved, hvad dine behov er, men vi kan hjælpe dig med at finde den jakke, der passer til netop dig. Går eller cykler du, når du skal fra A til B, så kan en jakke der er vandtæt, vindtæt og åndbar være en god idé. Tager du omvendt offentligt transport, hvor du ofte skal vente på det pågældende transportmiddel, kan det anbefales at vælge en varmere jakke, så du ikke kommer til at fryse under ventetiden.

Uanset årstid, så er det altid en god idé at anskaffe sig en regnjakke, når man bor i Danmark. Men der er dog ingen grund til at gå på kompromis med design af sin regnjakke. Hvem siger, man ikke kan se godt ud, selvom det regner. Hos Maria Gram EFTF. har vi et flot udvalg af regnjakker, der kan få dig til at fremstå elegant selv på de vådeste dage

Overtøj fra kendte mærker
Dit overtøj betyder derfor en del for, hvordan du fremstår ude i offentligheden. Hos Maria Gram EFTF. mener vi derfor, at overtøj ikke skal være kedeligt, og at man sagtens kan se godt ud i overtøj. Vi har overtøj i forskellige farver og designs, som kan bidrage positivt til din personlige stil. Vi sætter stor ære i at levere kvalitetsjakker til kvinder, som ønsker at se godt ud, selvom der er solskin, regn eller sne .

Vi sælger overtøj fra flere af de største mærker på markedet.

  • Max Mara
  • McVerdi
  • Fuchs & Schmitt
  • Gerry Weber
  • SAKI
  • Betty Barclay
  • Dixi Coat
  • Gil Bret
  • Rockandblue

Har du spørgsmål til vores overtøjsafdeling?

Vil du vide mere om, hvilke mærker vi bærer, eller hvilke kollektioner vi har i butikken lige nu, skal du være mere end velkommen til at komme forbi vores butik. Vi hjælper dig med at finde lige præcis det overtøj, som passer til dig. Vi bærer en del forskellige modebrands,
både internationale og danske, og der er noget til enhver smag og stil.

Vi glæder os til at se dig i vores butik midt i Aalborg.

De bedste brands

Vi lægger stor vægt på at finde mærker og styles, som ikke forhandles andre steder i byen, ligesom vi altid begrænser antallet af de enkelte styles.

Skriv til os så vi kan hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge ind i butikken.

98 13 14 33

Ring til os - så er vi klar

Maria Gram Eftf.
Gravensgade 10
9000 Aalborg,
Denmark