Tlf.: 98 13 14 33

Trine Kryger Simonsen

Trine Kryger Simonsen
– stilfuld dansk mode

Trine Kryger Simonsen er en dansk designvirksomhed med base og rod på havnen i Bogense på fyn. Mærket blev lanceret i år 2000 af chefdesigner og ejer Trine Kryger Simonsen. Mærket har vundet adskillige priser for deres moderigtige og eksklusive kollektioner.

Kollektionerne fra Trine Kryger Simonsen kombinerer finesse og elegance i helt unikt og stilfuldt dansk design. Alt dette understøttes af tøjets helt perfekte pasform. Dametøj fra Trine Kryger Simonsen har formået at skabe et univers, hvor grafiske silhuetter og attitude sammensættes i helt unikke designs, som man ikke ser andre steder.

Kunstnerisk mode
Trine Kryger Simonsen har en lang designbaggrund bag sig og er kendt for den sorte farve, grafiske silhuetter og tøj, hvor hver enkelt style har kant og skiller sig ud. Tøjet egner sig til den moderne kvinde, der er stilbevidst og selvsikker. Et moderne look med et avantgarde udtryk giver sofistikeret tøj med en cool attitude for kvinder, der ønsker deres helt egen unikke stil.

Trine Kryger Simonsen er skarp og sofistikeret tøj, der udtrykker kantet, skræddersyet og elegance. Det elegante look fremhæves i valget af farver, da den sorte farve er det gennemgående tema i mange af Trine Kryger Simonsen designs.

Dametøj fra Trine Kryger Simonsen i Aalborg
Hos Maria Gram EFTF har vi siden 1966 lagt stor vægt på at sælge dametøj i høj kvalitet til vores kunder. Vi sætter stor ære i at levere en god service samt give en overordnet god oplevelse, når du kommer besøg i vores butik. Trine Kryger Simonsen lever op til alle vores principper om høj kvalitet og pasform og er derfor en fast del af vores sortiment i butikken.

Behageligt design
Tøjet fra Trine Kryger Simonsen er ikke bare utroligt flot og elegant, men også behageligt at have på. Trine Kryger Simonsen har formået at lave et lækkert design i behagelige pasformer, som enhver kvinde burde eje. Kollektionen tilbyder både trøjer, skjorter, bukser og tørklæder – alle i elegante designs og lækre materialer.

Hos Maria Gram Eftf. er vi stolte over at have Trine Kryger Simonsen i butikken, og vi kan stærkt anbefale dig at komme og tage et kig på, hvilken kollektion der er ude lige nu. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde noget, der passer til din stil.

 

Besøg os i vores butik i Aalborg

Ønsker du at prøve eller høre mere om tøjet fra Trine Kryger Simonsen, er du altid velkommen i vores butik i Aalborg. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og rådgive vores kunder om vores sortiment.

De bedste brands

Vi lægger stor vægt på at finde mærker og styles, som ikke forhandles andre steder i byen, ligesom vi altid begrænser antallet af de enkelte styles.

Skriv til os så vi kan hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge ind i butikken.

98 13 14 33

Ring til os - så er vi klar

Maria Gram Eftf.
Gravensgade 10
9000 Aalborg,
Denmark